Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

7. 11. 2011 17:36
Kdyby nebyl film poplatný režimu

nikdy by nemohl být vyroben. Divák si prostě má myslet, že minulý svět byl ponurý a StB v něm byla běžnou, každodenní součástí života.

1 0
možnosti
LK

zipx

7. 11. 2011 20:26
Re: Kdyby nebyl film poplatný režimu

minulý svět byl ponurý a StB v něm byla běžnou, každodenní součástí života. S tím nelze udělat nic. Ale s tím co bude se dá dělat spousta věcí, a o tom bohužel tenhle film není.

3 0
možnosti
OP

Bětka

7. 11. 2011 14:01
Optimismus

A kde je váš optimismus? Proč jste nenapsala veselý článek o veselém železničáři? Proč jste lehkým tónem nenapsala,že vlakové spoje pod Sněžníkem byly vymyšlené tak,aby nenavazovaly,tedy s nimi lidé nejezdili a vznikl tak důvod k rušení tratí, Proč nepíšete o domech ve Starém městě pod Sněžníkem,že každý třetí má nádherně zatlučená okna deskami a obyvatelstvo ztmavlo a zhlučnělo? Tam mají fakt lidi důvod se životem prochechtat. Mám ten kraj ráda,maminka tam prožila velký kus svého dětství, ale vždycky tam na mě padá smutek. Na Aloise Nebela se těším, protože nečekám vyřehtaný film. Každý jsme jiný, máme rádi jiné filmy. Vzdyť i váš blog je smutný.

1 0
možnosti
VTAJK

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

7. 11. 2011 11:32
Re: Vidím to podobně...

Ne, Vláďo, nevidíte to podobně. Zatímco tady v tomto článku se čtou rozumně podané důvody člověka, jemuž kvalitní film není cizí, dokáže dát smysluplnou větu dohromady a vysvětlit svůj postoj, u Vás je to o tom, že jste nepochopil, proč je tam parní lokomotiva, a jako nadšený fanda muzikálu Kata mydláře se nudíte kdykoli, když nezpívá Kateřina Brožová Rv

3 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 996x
Za každou depresí se skrývá humor! N. K.

Seznam rubrik